2008

OAV goes to... New York!

OAV goes to... New York!

Αγαπητοί φίλοι,

την Τρίτη 30/12/08 η Εικονική Ολυμπιακή θα γιορτάσει τον ερχομό του 2009 με ένα μοναδικό πρωτοχρονιάτικο event στην... Νέα Υόρκη! Ωρα εκιννησης 07:00 local.

Read more...

Destination Rhodes

Destination Rhodes

Γεια σας captains,

η OLYMPIC AIRWAYS VIRTUAL σας καλεί και αυτήν την Παρασκευή 5-12-2008 και ώρα περίπου 21:00 τοπική στον νέο προορισμό μας την Ρόδο!

Read more...

Destination Corfu

Destination Corfu

Η OLYMPIC AIRWAYS VIRTUAL σας καλεί την Παρασκευή 28-11-2008 και ώρα περίπου 21:00 τοπική στο event μας με κωδικό όνομα «Προορισμός Κέρκυρα»!

Read more...

Bye, bye summer!

Το καλοκαίρι πέρασε - οι διακοπές τέλειωσαν. Χιλιάδες ικανοποιημένοι τουρίστες άφησαν τις ηλιόλουστες παραλίες του Αιγαίου και συγκεντρώθηκαν στα αεροδρόμια των ελληνικών νησιών περιμένοντας την πτήση της επιστροφής... Οι AEGEAN, OLYMPIC & MACEDONIAN VA σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην απαιτητική αυτή προσπάθεια την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου από 1600 έως 2100 UTC

Ελάτε λοιπόν άπο όποιο νησί επιθυμήτε προς την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Read more...

Crete Event

Crete Event

Η Olympic Airways Virtual και η Aegean Airlines Virtual σας προσκαλούν να πετάξετε μαζί μας επάνω από τον κρητικό ουρανό, την Πέμπτη 03/04/2008 και ώρα 21:00 τοπική. 

Read more...

LGAV-LIRF Olympic Airways & Eurofly Virtual Group flight Debriefing

LGAV-LIRF Olympic Airways & Eurofly Virtual Group flight Debriefing

Την Κυριακή 24/2/2008 έγινε με επιτυχία το group flight μεταξύ της Εικονικής Ολυμπιακής και της European Virtual Airlines απο και πρός τα αεροδρόμια της Ρώμης και της Αθήνας. Η συμμετοχή ήταν πραγματικά μεγάλη (φωτογραφίες θα ακολουθήσουν σύντομα καθώς και αναλυτικη ενημέρωση) ενώ η πιλότοι της Ολυμπιακής με τους οποίους πέταξα μαζί το μεγαλύτερο διάστημα'ηταν ΑΨΟΓΟΙ πραγματικά δείχνοντας έτσι το ψηλό επίπεδο της εταιρίας μας. Εκεί γύρω στις 22:00 ένα ποταμάκι δημιουργήθηκε από τη Ρώμη πρός την Αθήνα ενώ το TCAS γέμιζε συνεχώς από όμορφους ρόμβους. Αγγλικές ραδιοεπικοινωνίες με ιταλικές και ελληνικές προφορές γέμιζαν την συχνότητα όλων των σταθμών ενώ ένα σχεδοόν κλειστό Fumicino μας ανέβασε την αδρεναλύνη.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κύριοι και ευχόμαστε και σε άλλα τέτοια.

Read more...