2011

XMAS Group Flight

XMAS Group Flight
HO! HO! HO!
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ!!!!!!!
ΑΥΡΙΟ ΠΕΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ!!!!!!!!
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΒΑΘΜΟΥ!!!
 
LTAU SCENERY ΓΙΑ FS2004 - FSX
 
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα πετάξουμε μέχρι την Καισαρεία
Group Flight, Παρασκευή 23/12/2011, τοπική 20:00 στο TS της εταιρείας!
Δήλωση συμμετοχών με CALLSIGN / ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ / ΕΤΑΙΡΕΙΑ / ΤΥΠΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Read more...

Greek Dangerous Airports 2011

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με την έναρξη της νέας season για την Olympic Air Virtual...

..είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε και να σας παρουσιάσουμε ένα Tour με ορισμένα από τα δυσκολότερα αεροδρόμια της Ελλάδας, με αφετηρία το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος (LGAV) και ημερομηνία έναρξης 10/9/2011.

Το Tour θα πραγματοποιήθει μόνο με αεροσκάφη τύπου Β μιάς και τα περισσότερα αεροδρόμια που έχουν επιλεχθεί και η μορφολογία του εδάφους δεν επιτρέπουν μεγαλύτερου τύπου.

Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχές στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με το callsing / ονοματεπώνυμο / καθώς και τον τύπο που θέλετε να πετάξετε, ώστε να ετοιμάσουμε τα αεροσκάφη μας για αυτό το Tour. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ

Σας καλωσορίζουμε στο Greek Dangerous Airports 2011 και σας ευχόμαστε καλές πτήσεις και καλές προσεγγίσεις!!

Read more...

Fly To Eurovision 2011

Fly To Eurovision 2011

Έχει γίνει πλέον παράδοση, κάθε χρόνο η Olympic Air virtual να είναι η μοναδική εταιρία που διοργανώνει ένα από τα μεγαλύτερα Event στην Ευρώπη, αυτό της Eurovision.

Read more...

Formula 1 World Tour 2011

Formula 1 World Tour 2011

Αγαπητοί φίλοι,

Το Μεγαλύτερο γεγονός της Χρονιάς, Olympic Air virtual - Flies only with the Champions, ξανά μαζί σας κατά αποκλειστικότητα από την Olympic Air virtual για 3η Χρονιά!!!

Read more...

Central - South America Tour

Central - South America Tour

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη του καινούριου TOUR που διοργανώνει η Olympic Air Virtual και ξεκινάει από σήμερα 12/02/2011 με αφετηρία το αεροδρόμιο του SAN DIEGO (KSAN).

Ενα Tour με υψηλές απαιτήσεις μιας που τα αεροδρόμια, η μορφολογία του εδάφους, οι καιρικές συνθήκες και οι δύσκολες προσεγγίσεις θα μας κρατούν σε εγρήγορση από την ώρα της απογείωσης εώς και την ώρα που θα δένουμε τα Parking Brakes.

Με αυτό το σύντομο πρόλογο σας καλωσορίζουμε στο Central – South America Tour και σας ευχόμαστε καλές πτήσεις και καλές προσγειώσεις!!

Read more...

Κοπή Πρωτοχρονιάτικής πίτας 2011

Κοπή Πρωτοχρονιάτικής πίτας 2011

Στις 12 Ιανουαρίου 2011 τα μέλη της Ολυμπιακής συγκεντρώθηκαν για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και τη βράβευση των μελών που συγκέντρωσαν τους περισσότερους βαθμούς για το 2009/10 με την εφαρμογή του Pilot Point System (PPS).

Read more...