Η Olympic Air Virtual παρουσιάζει το “Treasures of the Earth”.


Το “Treasures of the Earth” είναι ενα tour το οποίο θα μας ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, θα γνωρίσουμε πολιτισμούς, θα μάθουμε στοιχεία της ιστορίας διαφόρων λαών θα βρούμε ξεχασμένους φυσικούς θυσαυρούς και ίσως θυσαυρούς κρυμένους απο ανθρώπινο χέρι.

Ελάτε μαζί μας σε αυτά τα πρώτα 6 legs τα οποία θα ταξιδέψουμε μέσα απο τα μάτια ενός από τους πιο έμπειρους κυβερνήτες της Olympic Air Virtual, εσένα.

Ετοιμαστείτε για δύσκολες προσεγγίσεις, απαιτητικές τόσο για τον κυβερνήτη όσο και για το αεροσκάφος.

Μέσα από αυτό το tour θα γνωρίσουμε ένα διαφορετικό τρόπο παρουσίασης. Θα υπάρχουν PDF τα οποία θα κάνουν εσάς πρωταγωνιστές αυτού του tour. Μέσα στα αυτά τα PDF θα βρείτε μια ιστορία η οποία θα σας εξηγεί τον λόγο του επόμενου προορισμού, την ιστορία του τόπου που επισκεπτόμαστε αλλά και γρίφους που θα βοηθήσουν στην λύση του μυστηρίου.

Έναρξη την Παρασκευή, 17 Απριλίου, 2015, 21:30 τοπική.

Η σύνδεση στο Teamspeak της εταιρίας, κρίνεται σημαντική, καθώς θα λαμβάνει χώρα το απαραίτητο briefing, πριν και κατά τη διάρκεια των πτήσεων.

Η εξέλιξη της περιπέτειας αυτής θα ανακοινώνεται 48 ώρες νωρίτερα, παρέχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την πτήση αλλά και για τα payload των αεροσκαφών (Β737, Α320, Β747, Β777 και MD-11) καθώς λόγω των αεροδρομίων οποιαδήποτε λάθος φόρτωση μπορεί να αποβεί μοιραία.

Στα συνημμένα θα βρείτε το τρόπο με τον οποίο αυτήν η περιπέτεια ξεκίνησε.

Θα χαρούμε πολύ να πετάξουμε παρέα!